+31 628412266 Info@brugmanfilms.nl
Selecteer een pagina

Bruiloft

Pricing

Video packages

Contact

Pakket Keuze

Extra's

review

Jasper & Babbette

Laurens was een fantastische videograaf! We zijn enorm dankbaar voor zijn aanwezigheid en het eindresultaat. We hebben de trouwvideo al ontelbaar vaak gekeken en het is heel waardevol om een blijvende herinnering te hebben aan deze dag. Het is toch anders om het nog terug te kunnen zien, vooral op de prachtige manier waarop het was gemaakt! Alle belangrijke onderdelen van de dag zaten in de video. Wij kunnen Laurens enorm aanbevelen!

Meike & Jesse

“Je hebt onze verwachtingen overtroffen met een prachtige verfilming van onze dag! De shots, muziekkeuze, en algehele edit zijn fantastisch. Vol emotie en liefde, precies zoals we hoopten. Complimenten voor je creativiteit en expertise. Dank voor het vastleggen van deze onvergetelijke dag op zo’n mooie manier!”

Bart & Jesse

Laurens heeft voor ons de trouwvideo gemaakt en wij zijn hier meer dan tevreden mee!  Allereerst was het contact erg prettig. Laurens reageert heel snel op vragen/berichten en denkt graag met je mee. Er is ontzettend veel mogelijk bij hem en als je zelf nog wensen hebt, doet hij een stapje extra. Toen we later de video kregen, waren we ook verbaasd over alle mooie momenten die hij heeft weten vast te leggen. Vooral de gezellige momenten tussen de gasten, welke wij zelf niet bewust meegemaakt hadden. Tot slot is Laurens een fijne persoonlijkheid. Hij is op de achtergrond aanwezig, maar neemt ook met humor de leiding wanneer dit nodig is.

Dimitri & Christine

Ontzettend blij met onze prachtige trouwfilm. We blijven hem maar kijken. Op onze dag zorgde Laurens ervoor dat wij ons op ons gemaakt voelde waardoor wij echt onszelf terug zien op de film. Laurens stopt niet met bewerken van de film tot je echt helemaal tevreden bent, verwerkt al je wensen tot in de puntjes. Als je op zoek bent naar een videograaf die al je wensen realiseert en een natuurlijke ontspannen film aflevert ben je bij Laurens aan het juiste adres. Ontzettend bedankt Laurens, voor alle mooie dierbare beelden! ❤️

Peter & Claudia

We twijfelden eerst om naast een fotograaf ook onze bruiloft vast te laten leggen op video. We zijn zo blij dat we hier toch voor gekozen hebben want het geeft perfect onze mooiste dag weer. Echt een prachtige herinnering aan onze dag (die echt voorbij vloog)! Hij heeft gezorgd voor prachtige beelden, geweldige montage en goed bijpassende muziek. We zijn super blij met het eindresultaat!

Krystiaan & Anna

We zijn erg tevreden over Brugmanfilms. Laurens is een enthousiaste en gedreven videograaf. Hij weet de mooiste beelden te creëren, levert een fantastische trouwvideo af en beschikt over meerdere camera’s. Zo levert hij optimaal en kwalitatief hoogwaardig werk af. We zijn erg dankbaar voor de prachtige beelden van onze trouwdag. En Laurens is ook nog eens een erg leuke gast! We bevelen Brugmanfilms van harte aan!

Barbara & Rico

Van te voren een beetje zenuwachtig, want zou hij wel voldoen aan het perfectionisme wat we voor ogen hebben? Nou, Laurens heeft de verwachtingen overtroffen. Met een lach en een gelukstraan kijken we de beelden keer op keer weer. Zò waardevol en zò blij dat hij dit voor ons heeft vastgelegd! En, niet geheel onbelangrijk, was het ook nog eens heel gezellig om hem erbij te hebben op onze dag!