+31 628412266 Info@brugmanfilms.nl
Selecteer een pagina

Kasteel Wijenburg

Wat super leuk dat jullie mij hebben gevonden via Wijenburg en dat jullie op zoek zijn naar een videograaf. En wat hebben jullie een prachtige locatie gekozen! Wijenburg is werkelijk een betoverend kasteel en een uitstekende keuze voor een trouwvideo.  

Het kasteel is echt een lust voor het oog. Het historische karakter, de indrukwekkende architectuur en de elegante details geven een romantische sfeer aan elke opname. Het kasteel biedt talloze fotogenieke plekken om jullie liefdesverhaal prachtig in beeld te brengen.

En laten we ook niet vergeten om de medewerkers van Wijenburg te benoemen. Ik heb al een aantal keren met hen samen gewerkt. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en te helpen, en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

wie ben ik

Mijn naam is Laurens en ik ben een gepassioneerde verhalenverteller in mijn films. Mijn doel is om jullie dag te vertalen naar prachtige trouwfilms. 

Een film vangt de emoties, sfeer en mooie momenten op beeld, zodat jullie keer op keer kunnen genieten van jullie prachtige dag.

 Waar kunnen jullie in de basis uitkiezen:

Ik bied twee pakketten aan. Het eerste pakket, Same Day Edit. Hierbij leg ik alles vast tot aan het diner, en zorg ik ervoor dat alle avondgasten kunnen zien hoe prachtig jullie dag al is geweest. Het tweede pakket, Trouwfilm. Hierin leg ik de hele dag vast en vertel ik jullie verhaal in een 6-8 minuten durende film.  Daarnaast zijn er nog tal van extra’s en is alles mogelijk. Kijk hier om nog meer films te zien.

Pricing

Video packages

Contact

Pakket Keuze

Extra's

Zoek je ook nog een fotograaf?

Dan moet je zeker een kijkje nemen bij Photos4ever. Simon en ik werken veel samen, vooral op kasteel Wijenburg. Simon is een topfotograaf die al vele awards heeft gewonnen op Wijenburg. Daarom is hij ook een van de meest gevraagde fotografen hier. Zijn foto’s zijn vol kleur, unieke perspectieven en mooie composities. Bovendien is Simon ook een geweldige man om bij je bruiloft te hebben, zoals hij zelf zegt:

Ik leg jullie dag vast op een speelse, eigenzinnig maar ook lekker puur zoals jullie dag verloopt. Samen op een super ontspannen manier wat toffe foto’s van jullie maken is mij op mijn lijf geschreven. Een klein beetje sturen voor die mooie pose, want dat doen jullie niet elke dag natuurlijk, en dan laat ik jullie helemaal samen los gaan.. gewoon zoals jullie zijn”

Neem gerust een kijkje bij Photos4ever.